Reacties

Laat een reactie achter over de ervaringen die jij hebt opgedaan in het contact met Ans.

Hoi Ans,
Wauw, wat een bijzonder prettige ochtend was het! Ik vond je erg prettig in de omgang, je wist mij goed op mijn gemak te stellen en gaf daarbij goeie tips t.a.v. het wielrennen. De neusademhaling ga ik zeker vaker inzetten evenals de tips om nog meer te genieten tijdens het fietsen. Ik raad mijn fietsvrienden dan ook aan om eens bij Ans langs te gaan in het mooie Azewijn.
groet, Marian

18-4-2018: Bernadette:
Tijdens de mindfulcycling cursus op de MTB heb ik geleerd om vooral goed te letten op neus ademhaling, waardoor je minder snel buiten adem bent. Dit ga ik zeker bewust toepassen. Ik vind de cursus een waardevolle aanvulling op het fietsen zoals ik dat al deed. Ik zal anderen dit ook aanbevelen. Hartelijk dank en tot op de fiets Ans!

Hallo Ans, ervaringen delen, dat doe ik graag! Wat ik graag mee wil geven aan mensen die met jou gaan sporten. Je hebt een geweldig goed luisterend oor, je stelt goede open vragen, je bent gezellig ( met humor) en bovenal heel prettig in de omgang. Altijd Positief, actief en begaan met het lot van anderen. Je bent een kanjer. Groeten, Marion.

Ha die Ans, graag wil ik mijn reactie over de mindfulcycling cursus op de MTB hier delen met geïnteresseerden in Mindfulcycling. In de cursus kwam aan bod wat ik ervan verwachtte: bewust fietsen, bewust worden van de omgeving en je lichaam. Ik pas met name de neusademhaling bijna altijd toe, zeker bij langere intensieve fietstochten. Ik herstel ook sneller hierdoor.Ik zou mijn fietsvrienden de cursus aanbevelen, deze bevat meer en is uitgebreider zodat er meer aan de orde komt en herhaling helpt ook om iets te leren. Succes, Huub.