Kennis maken.

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Ans Baars-Geerdink en ik hou er van om mensen weer op weg te helpen om zichzelf te kunnen zijn en blijven, zich verder te kunnen ontwikkelen. Het in contact zijn met mensen, loopt als rode draad door mijn leven en geeft mij veel voldoening en energie. De puurheid van jouw als mens en het maken van contact, staat bij mij telkens centraal. Goed afstemmen op elkaar, met aandacht er zijn voor elkaar, elkaar zien, de ander horen, daar draait het om tussen mensen. Iedereen loopt de kans om zich zelf (even) kwijt te raken. Weer balans krijgen in je leven, daar wil ik je toe bewegen. Hier, nu en met aandacht, daar is waar het in dit moment om gaat.

De balAns in mijn eigen leven houd ik in evenwicht, door de juiste combinatie te vinden tussen mijn werk als GZ-psycholoog, waarbij ik veelal in mijn hoofd en op lokaties werk en mijn werk als mindfulcycling instructeur en wandelcoach volgens de Mindful Run methode, waarbij ik buiten in beweging ben.

Ik beoefen(de) allerlei sporten puur voor mijn plezier, zoals mountainbiken, wielrennen, hardlopen, wandelen, schaatsen en skiën. Damesvoetbal zit ook in mijn hart, maar dit kan ik fysiek niet meer. Sporten en bewegen doe ik het liefst buiten en dan bof ik enorm met het mooie Montferland bijna in mijn achtertuin. De combinatie mensen helpen door middel van bewegen, is voor mij een gouden greep.

Keep in Contact met je eigen unieke ik.