Wandelcoaching Achterhoek

Wandelcoaching met de Mindful Run coachingsmethode?

Tijdens wandelcoaching gaan we gedurende 5 weken 2 uur lekker naar buiten. Coaching doe ik altijd in de natuur met ontspanning en plezier, op een lokatie die wij samen kiezen. Ergens in de Achterhoek, Montferland, Aalten of de Schans in Oost-Gelre. Je leert bij mij weer te voelen, inzicht te krijgen in gedachtes, gevoelens en gedrag. Je gaat weer naar de kern, je pure zelf. Ik doe dit met een hoge fun factor, waardoor je weer in je kracht komt. Bij het coachen ben ik ook puur mezelf, authentiek, sportief, uitdagend en dat geeft mij veel voldoening! Coaching met de Mindful Run Methode is coachen vanuit het hart!

Vanwege het persoonlijke karakter van deze coaching vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Zo ervaren we of er een klik is tussen ons, om samen op pad te gaan naar je pure "ik".

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze site.

Wandelcoaching kost 900,- euro.

TIP:

Veel werkgevers hebben een vitaliteitsbudget beschikbaar per medewerker of per afdeling. En vaak zijn ze bereid een coaching geheel of gedeeltelijk te vergoeden ten laste van deze budgetten of in het kader van professionalisering. Informeer bij je werkgever over de mogelijkheden.

‚Äč