Mindful Cycling Clinic

Mindful Cycling clinic:

Wil je graag meer weten over de technieken van Mindful Cycling tijdens het fietsen? Twijfel je nog of de vijf-weekse cursus wel bij je past? Dan is een kennismakings clinic iets voor jou! Je maakt kennis met een aantal basistechnieken van Mindful Cycling die je vervolgens tijdens het sporten en zelfs in je hele dagelijkse leven in kunt zetten. En tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen. Het volgen van een Mindful Cycling clinic geeft je nieuwe energie en nieuwe inzichten!

Kosten clinic:
De clinic is een éénmalige activiteit van twee en half uur en kost 35 eur pp.( incl BTW)

Minimale deelname 2 personen.

Een clinic is ook mogelijk samen met een groep vrienden/ vriendinnen, familie of met collega's in een besloten groep. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Actie:
Heb je al eerder een 5-weekse Mindful Cycling cursus gevolgd dan is deelname aan een clinic voor jou gratis! (dit wel even vermelden bij de aanmelding)

Aanmelden voor de Mindful Cycling Clinic.

Aanmelden kan via de link van Mindfulcycling Nederland: www.mindfulcycling.nl/montferland.
Of: Kijk in de agenda, vul het contactformulier in en geef aan om welke datum en cursus/clinic het gaat. Neusademhaling, mindfulness, yoga, lol maken met elkaar zijn zo enkele onderdelen die in de clinic aan bod kunnen komen. Afhankelijk van het seizoen en het weer, zal de clinic op de racefiets, mountainbike of eenwieler worden gegeven.

‚Äč